logoplus7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εκτύπωση

ΓΙΟΡΤΗ 25ης Μαρτίου 2024

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σήμερα με ανάταση θρησκευτική και ιστορική γιορτάζουμε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Για την προετοιμασία της εορτής θέλω να συγχαρώ τα παιδιά του τμήματος Γ1 και τα δυο τμήματα της Δ' Τάξης, καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ξεκινώντας αλφαβητικά από την κυρία Δούρου Ευγενία , τον κύριο Μπαμπαλούκα Ιωάννη και την κυρία Μπέκου Ελένη για την πολύ όμορφη γιορτή που μας παρουσίασαν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

μαρτιος10μαρτιος 5

 

 

Εκτύπωση

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

IMG_20231219_112425.jpgIMG_20231219_112442.jpgIMG_20231219_112451.jpg

                         Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

και το διδακτικό προσωπικό του 145ο ΔΣ Αθηνών εύχονται:

Υγεία ,Αγάπη,

Ευτυχία ,Όνειρα ,

Χαμόγελα ,

Δημιουργικότητα,

Επιτυχίες…..είναι μερικές

μόνο από τις ευχές μας

για τα φετινά Χριστούγεννα

και τη νέα χρονιά

που πλησιάζει.

Καλές γιορτές!!!!!!!

Εκτύπωση

ΟΛΟΗΜΕΡΟ 2023-24

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

_1.jpg_3.jpg

ΟΛΟΗΜΕΡΟ 2023-24

«Συνοδευτικά κείμενα για το φωτογραφικό υλικό των βιωματικών δράσεων για το σταφύλι και το κυδώνι»

  • ΣΤΑΦΥΛΙ

   Σεπτέμβριος στο Ολοήμερο και «τρυγάμε» τα σταφύλια, τα γευόμαστε, φτιάχνουμε γλυκό, τα στύβουμε, παράγουμε μούστο και παρασκευάζουμε μουσταλευριά και μουστοκούλουρα. Εμφιαλώνουμε μούστο και βιώνουμε τη ζύμωση και την παραγωγή ξιδιού.

  • ΚΥΔΩΝΙ

   Νοέμβριος στο Ολοήμερο κι είναι η ώρα να βιώσουμε τη στυφάδα του κυδωνιού, να μάθουμε για τις ευεργετικές ιδιότητές του, τη χρήση του στη μαγειρική & ζαχαροπλαστική και να παρασκευάσουμε και να γευτούμε γλυκό, ζελέ, μαρμελάδα και χοιρινό κρέας με κυδώνια.

Εκτύπωση

ΟΛΟΗΜΕΡΟ 2023

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

_1.jpg_3.jpg

ΟΛΟΗΜΕΡΟ 2023-24

«Συνοδευτικά κείμενα για το φωτογραφικό υλικό των βιωματικών δράσεων για το σταφύλι και το κυδώνι»

  • ΣΤΑΦΥΛΙ

   Σεπτέμβριος στο Ολοήμερο και «τρυγάμε» τα σταφύλια, τα γευόμαστε, φτιάχνουμε γλυκό, τα στύβουμε, παράγουμε μούστο και παρασκευάζουμε μουσταλευριά και μουστοκούλουρα. Εμφιαλώνουμε μούστο και βιώνουμε τη ζύμωση και την παραγωγή ξιδιού.

  • ΚΥΔΩΝΙ

   Νοέμβριος στο Ολοήμερο κι είναι η ώρα να βιώσουμε τη στυφάδα του κυδωνιού, να μάθουμε για τις ευεργετικές ιδιότητές του, τη χρήση του στη μαγειρική & ζαχαροπλαστική και να παρασκευάσουμε και να γευτούμε γλυκό, ζελέ, μαρμελάδα και χοιρινό κρέας με κυδώνια.

Εκτύπωση

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ