

ΟΛΟΗΜΕΡΟ 2023-24
«Συνοδευτικά κείμενα για το φωτογραφικό υλικό των βιωματικών δράσεων για το σταφύλι και το κυδώνι»
Σεπτέμβριος στο Ολοήμερο και «τρυγάμε» τα σταφύλια, τα γευόμαστε, φτιάχνουμε γλυκό, τα στύβουμε, παράγουμε μούστο και παρασκευάζουμε μουσταλευριά και μουστοκούλουρα. Εμφιαλώνουμε μούστο και βιώνουμε τη ζύμωση και την παραγωγή ξιδιού.
Νοέμβριος στο Ολοήμερο κι είναι η ώρα να βιώσουμε τη στυφάδα του κυδωνιού, να μάθουμε για τις ευεργετικές ιδιότητές του, τη χρήση του στη μαγειρική & ζαχαροπλαστική και να παρασκευάσουμε και να γευτούμε γλυκό, ζελέ, μαρμελάδα και χοιρινό κρέας με κυδώνια.